Index Vakbarát Hírportál

Betörték a Burger King ablakait egy telefonbetyár miatt

2016. április 11., hétfő 07:46

Különös humorérzékkel áldotta meg a sors azt a telefonbetyárt az amerikai Minneapolis külvárosában, aki tűzoltónak adta ki magát, majd arra hivatkozva, hogy az étteremben veszélyes gázok vannak, az étterem ablakainak kitörésére szólította fel az étterem dolgozóit - írja a The Guardian. Ahogy a videóból is látszik, ezt az üzletvezető és a személyzet különösebb gondolkodás nélkül végre is hajtotta.

A telefonhívás még pénteken történt, és a rendőrségnek azt mondták, hogy a betelefonáló arra figyelmeztette őket, hogy az étteremben olyan veszélyes gázok keletkeztek, amelyektől az egész épület felrobbanhat, ha nem törik ki az ablakokat. 

Ez nem az első eset Amerikában, hogy így tréfálnak meg Burger Kingeket. Csütörtökön az oklahomai Shawnee-ban tízezer dollárnyi kár keletkezett, februárban pedig Kaliforniában sikerült annyira elhitetni az üzletvezetővel a történetet, hogy saját kocsijával ment neki az épületnek, hogy minél nagyobb felületen tudjon a gáz távozni az épületből. Itt az anyagi kár elérte a 35 ezer dollárt. 

Rovatok