Index Vakbarát Hírportál

Ilyen a kínai milliárdos: 2500 dolgozóját utaztatja Spanyolországba

2016. május 4., szerda 17:24 | hét éve frissítve

Spanyolországi nyaralással jutalmazza 2500 alkalmazottját egy kínai milliárdos. A vállalat tulajdonosa, Li Csin-jüan már tavaly is nagy vonalúságáról tett tanúbizonyságot, amikor Párizsba és a francia Riviérára 6400 embert utaztatott a vállalat 20. születésnapját ünneplendő.

A spanyolországi nyaralás 7 millió euróba kerül majd az üzletembernek, ennyiből 1650 szállodai szobát vettek ki, 70 autóbuszt és négy komplett, nagy sebességű AVE különvonatot béreltek.

Az egyhetes programban szerepel toledói és barcelonai kirándulás, bikaviadal és bevásárlókörút is. A Tiens Group dolgozói szerdán és csütörtökön érkeznek a spanyol fővárosba, összesen húsz repülőjárattal.

A Tiens Group multinacionális nagyvállalat a világ 190 országában van jelen, és mintegy 12 ezer embert foglalkoztat. Egyebek mellett érdekelt a biotechnológia, az egészségügy, a turizmus, az oktatás és a pénzügyi befektetések területén is. Li Csin-jüant 5 milliárd euróra becsült vagyonával Kína 30 leggazdagabb embere között tartják számon, írja az MTI a spanyol sajtóra hivatkozva.

Rovatok