Index Vakbarát Hírportál

Meztelen nőt fotózott a playmate, akár börtönbe is kerülhet

2016. július 19., kedd 16:37

"Ha nekem látnom kell, ti sem hagyhatjátok ki", posztolta egy meztelen nő és a saját képét Dani Mathers egy Los Angeles-i fitneszterem öltözőjéből a snapchatén, írja az Independent. Csakhogy a híres playmate véletlenül nem privát üzenetként küldte el a képet, hanem nyilvánosan osztotta meg.

Pár óra alatt több ezren látták, hogy míg a testesebb nő a háttérben fürdik, Mathers öklendezést imitál. A sértő képért Mathers már többször bocsánatot kért, azt viszont nehéz lesz kimagyaráznia, hogy törvénytelenül viselkedett, mikor megkérdezése nélkül fotózott le meztelenül valakit egy olyan helyen, ahol egyébként is tiltott a képkészítés. 

Amint kiderült a dolog, a 2015-ös év playmate-jét egyből kitiltották a helyről,és eljárás is indult ellene. Mathers büntetése ezer dollárig, vagy 6 hónap börtönig terjedhet.

"Visszataszítóan viselkedett, ami sok vendégünket megijesztheti", mondta Jil Greuling, a nemzetközi edzőterem-lánc vezetője. Szavait az LA Fitness Twitterén is posztolták: "megszakítottunk minden kapcsolatot [Methers-zel], és a továbbiakban nem használhatja egyik klubunkat sem."  

Rovatok