Index Vakbarát Hírportál

Késsel támadt több emberre egy férfi Németországban

2016. augusztus 9., kedd 05:29

Késsel járókelőkre támadt hétfő este a németországi Magdeburg egyik utcáján egy egyelőre ismeretlen férfi, aki több embert megsebesített. A rendőrség hajtóvadászatot indított a támadó felkutatására, írja az MTI.

A rendőrség szerint a támadó először megpróbálta elvenni egy 14 éves fiú mobiltelefonját, majd egy 63 éves biciklis férfira támadt, el akarta venni a kerékpárját - feltehetően azért, hogy elmeneküljön a helyszínről -, majd ököllel arcon csapta.

Hasba rúgott egy 18 éves fiatalt, és a földre tepert két nőt. Ezután a késes támadó egy 64 éves nőre támadt, akinek az arcán ejtett sebeket. A nőt kórházba szállították, sérülései nem voltak súlyosak.

A hatóságok hajtóvadászatot indítottak a támadó felkutatására, mintegy száz rendőr vesz részt benne, egy helikoptert és keresőkutyákat is bevetettek.

A támadó kiléte és indítéka nem ismert. A rendőrség a lakosság segítségét kérte a férfi megtalálásában, a személyleírás szerint a támadó 25 és 35 év közötti, körülbelül 175 centiméter magas, szürke dzsekit és fekete baseballsapkát viselt.

Rovatok