Index Vakbarát Hírportál

Leforrázta nevelt fiát és annak barátját

2016. augusztus 25., csütörtök 09:55

A georgiai Fultonban 40 évi börtönre ítéltek szerdán egy amerikai férfit, aki leforrázott egy alvó meleg párt, írja az MTI.

Blackwell kamionosként dolgozott, és a barátnőjénél lakott egy Atlanta közeli kisvárosban, amikor a februári támadást elkövette. Egyik áldozata saját barátnőjének a fia volt, a másik annak barátja, aki egy hónappal korábban költözött a lakásba.

Az egyik áldozat tanúvallomásában elmondta, hogy miután a forró víz okozta fájdalomtól felugrott az ágyból, Blackwell megragadta, és azt ordította: "kifelé a házamból, minden homokosnak!". A 24 éves fiú életéért egy hónapig küzdöttek a kórházban, két hétig kómában volt. 21 éves barátján és rajta is több műtétet és bőrátültetést kellett végrehajtani.

Az esküdtszék nyolc rendbeli súlyos bántalmazásban és két rendbeli, minősített súlyos testi sértésben mondta ki bűnösnek az elkövető Martin Blackwell 48 éves kamionsofőrt. Mivel Georgiában nincs törvény a gyűlölet-bűncselekményekre, ebben a vádpontban az FBI indított saját vizsgálatot.

Rovatok