Index Vakbarát Hírportál

Testvérei előtt akasztotta fel magát egy 11 éves fiú

2016. szeptember 20., kedd 16:33 | aznap frissítve

Súlyos árat fizetett egy 11 éves amerikai fiú egy neten látott videó utánzásáért. A fiú a testvérei előtt akasztotta fel magát, írja az Independent.

A tragédia Georgia államban történt, ahol a fiú édesanyja éppen reggelit csinált négy gyerekének. A többi gyerek szólt neki, hogy baj van, ekkor rohant be a szobába, ahol a fiú lógott. Azonnal elvágta a kötelet, és megpróbálta feléleszteni a gyereket, aki nem lélegzett. A gyereket később kórházba szállították, de négy nappal később belehalt sérüléseibe. 

Anyja állítása szerint a fiú az esetet megelőző héten akasztást is tartalmazó videókat nézett a Youtube-on. Azt mondta, a gyerek bepánikolt és megpróbálta magát kiszabadítani a hurokból, de nem tudta hogy kell, ezért csak egyre szorosabbra húzta a nyakán a kötelet.

A nő a baleset után megtiltotta a gyerekeinek, hogy a felügyelete nélkül internetezzenek. Reméli, hogy ez intő példa lesz arra, hogy milyen veszélyes tartalmakat érhetnek el a gyerekek.

Elértünk arra a pontra, ahol már a gyerekeink élete a tét. Nem szeretném, hogy bárki más átélje azt, amin keresztül kellett mennem

- mondta a nő.

Rovatok