Index Vakbarát Hírportál

Összeesküdött Orbán ellen a világ több titkosszolgálata a Magyar Idők szerint

2016. november 24., csütörtök 08:08

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetségétől a Magyar Idők nem kapott érdemi választ arra, hogy miért 11-féle néven és négy eltérő születési dátummal, valamint két eltérő születési hellyel köröztetik a szaúd-arábiai üzletembert, Ghaith Pharaont. Arról a Ghaith Pharaonról van szó, aki nemrég Orbán Viktor szomszédságában vett ingatlant, majd kiderült róla, hogy nemzetközileg keresett bűnöző, akit vélhetően Oszama bin Ladenhez is fűztek szálak. Pharaon a Quaestor körüli csődnél is ott ólálkodott

Ebből a lap azt sejteti, hogy amerikai titkosszolgálati játszma lehet ez az egész Pharaon-ügy. "Arra sincs válasz, miként fordulhat elő, hogy az ellene kiadott FBI-körözéshez utólag kellett megkérnie a magyar Alkotmányvédelmi Hivatalnak az ujjnyomatait, mivel azok a körözéshez nem voltak csatolva" - írták. 

A lap az Atv.hu-ra hivatkozik, a portál meg nem nevezett forrásai szerint az amerikai mellett az orosz és az izraeli titkosszolgálatnak is érdekében állhatott kiszivárogtatni a kormány kötődéseit az üzletemberhez. 

Ezek alapján tehát úgy tűnik, a kormányzati sajtó nem azt rója fel a külföldi titkosszolgálatoknak, hogy ők hozták össze Orbánt a körözött Pharaonnal, hanem azt, hogy ezt a kapcsolatot megszellőztették. 

Rovatok