Index Vakbarát Hírportál

Önmagát rabolta el a Fiat-konszern egyik örököse

2016. november 29., kedd 19:11

Őrizetbe vette a New York-i rendőrség a Fiat-konszern örökösét egy haverjával együtt miután a hatóságok rájöttek, hogy a 39 éves Lapo Elkann megrendezte saját elrablását. A playboyt később elengedték, de tettéért bíróság előtt kell felelnie.

Az Instagram-mániás, meglehetősen zaklatott gyerekkort maga mögött tudó playboy múlt csütörtökön repült New Yorkba, ahol gyorsan felszedett egy 29 éves escortfiút, és rettentő mennyiségű droggal és alkohollal barikádozták el magukat egy egyszerű manhattani bérlakásban. Két nap után azonban Elkann kifogyott a készpénzből, és ekkor fogant meg az adott pillanatban nyilván zseniálisnak tűnő ötlet.

Felhívta rokonait, és elmondta nekik, hogy túszul ejtették őt; túszejtői pedig 10 ezer dollárt (3 millió forintot) követelnek, különben bántani fogják őt.

A család azonban értesítette a rendőrséget, a New York-i rendőrök pedig a váltságdíjjal szépen csapdába csalták a két sütikész túszejtőt - egyikükről pedig gyorsan kiderült, ő egyben a túsz is. Egyébként lehet, hogy ezt már korábban is gyanították, hiszen ki kérne rongyos 10 ezer dollárt egy milliárdos örökség várományosától? Elkann ellen a hatóságok félrevezetéséért emeltek vádat, a férfiprostituáltat pedig szélnek eresztették.

(Daily Beast)

Rovatok