Index Vakbarát Hírportál

Elfogták a müncheni egyetem erőszaktevőjét

2017. február 2., csütörtök 17:19

A német rendőrség letartóztatott egy 25 éves férfit, aki beismerte, hogy a müncheni Ludwig Maximilian Egyetem mosdójában erőszakoskodott egy nővel. A férfit egy másik nemi erőszak kísérletével is gyanúsítják, írja a The Local német kiadása.

A rendőrség azt közölte, hogy a férfi múlt pénteken követte az áldozatát az egyetem mosdójába, ahol megerőszakolta. A hallgató, aki szintén 25 éves, korábban eltörött karjával is megpróbálta visszaverni a támadást, de nem tudott megmenekülni. Sikerült viszont megharapnia a támadóját, ami fontos lehet a gyanúsított azonosításában, ugyanis az elfogott férfinek sérülés van a kezén. DNS-vizsgálattal fogják ellenőrizni, hogy tényleg van-e egyezés.

Süddeutsche Zeitung azt írja, hogy ketten egymástól függetlenül jelentették a rendőröknek, hogy egy ismeretlen férfi ólálkodik a női mosdó környékén. Az egyiküket meg is támadta, de sikerült elmenekülnie. A nők személyleírása alapján sikerült elkapni a tettest. Először ellenállt és meg is sebesítette az intézkedő rendőröket, csak ezután sikerült  őrizetbe venni, ahol bevallotta az egyik nemi erőszakot.

Rovatok