Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett a rendőr szexpartnerét feldaraboló sátánista kannibál

2017. február 6., hétfő 20:20

Megölte magát angliai börtönében Stefano Brizzi drogfüggő és sátánista olasz informatikus, aki egy különösen bizarr bűnügyben megölte, feldarabolta és savban feloldotta szexpartnerét - írja az MTI. A köztiszteletben álló rendőrnek a húsából is evett. Az 51 éves volt informatikus életfogytiglani szabadságvesztését töltötte.

A firenzei férfi 2012-ben költözött Londonba, ahol egy banknál kapott jól fizetett webfejlesztői állást. Tavaly áprilisban egy melegeknek szóló randioldalon ismerkedett meg a nála 10 évvel idősebb közrendőrrel, aki szolgálat közben felment hozzá egy tüzes szexpartira.

Szeretkezés közben az extrém szexuális praktikákat kedvelő Brizzi megfojtotta partnerét, a tetemet feldarabolta és egy kádban savban feloldotta, ugyanúgy, ahogy kedvenc tévésorozatában, a Totál szívásban látta. A konyhai edényeken megtalálták áldozata DNS-ét, amiből kiderült, hogy evett is áldozata testének egyes megsütött és megfőzött darabjaiból.

A bíróság előtt Brizzi azt állította, hogy nem szándékosan ölte meg a másik férfit, hanem baleset történt kábítószer hatása alatt.

A tettes a metamefatim rabja volt, emiatt állását is elvesztette. A bírósági tárgyaláson azt mondta, hogy mélyen vallásos katolikus családban nőtt fel, ezért homoszexuálisként a sátántól származónak érezte magát. Brizzit 2008-ban hazájában HIV-vel és hepatitisz C-vel diagnosztizálták.

Rovatok