Index Vakbarát Hírportál

Bebetonozva találtak rá egy magyar prostituáltra Ausztriában

2017. március 16., csütörtök 14:32 | aznap frissítve

Ausztriában, egy ház lépcsője alá bebetonozva találtak rá a napokban egy Nagykanizsáról decemberben eltűnt nő holttestére - közölte a Nyugat.hu alapján az MTI.  

Egy decemberben eltűnt, 42 éves magyar prostituált bebetonozott holttestét találhatták meg Mariazellben, egy családi házban. Hétfőn őrizetbe vették, majd szerdán szabadlábra helyezték a ház 40 éves osztrák tulajdonosát.

Erre ébredt

A rendőrség szerint nem merült fel idegenkezűség gyanúja, de a halál oka még nem tisztázott. A 40 éves férfi azt vallotta, hogy december elején, miután drogozás után kitisztult az elméje, pánikba esett, amikor a hálószobájában rátalált az akkor már órák óta halott nőre. Először fel akarta darabolni, és el akarta égetni a holttestet, de erre nem volt képes, ezért döntött úgy, hogy bebetonozza a lépcső alá.

Saját elrablását is megszervezte

Az osztrák férfit ismerték a magyar nő hozzátartozói, és a nő eltűnése után megfenyegették, hogy elrabolják és prostitúcióra kényszerítik a férfi lányát. A férfi félelmében megszervezte, majd bejelentette saját elrablását, de a rendőrök rájöttek, hogy nem valódi bűncselekményről van szó. Ezt követően kutya segítségével bukkantak rá a nő bebetonozott holttestére.

A Nyugat.hu szerint a 2016 decemberének elején Nagykanizsáról eltűnt 42 éves nőt Muraszemenyén látták utoljára az osztrák férfi társaságában. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön annyit közölt: az osztrák hatóságoktól egyelőre nem kaptak hivatalos tájékoztatást.

A Blikk.hu szerint az áldozat B. Elvírának hívják az áldozatot, az osztrák férfi pedig Chris T., aki egy magyar mulatóssztár párja. 

Rovatok