Index Vakbarát Hírportál

Emberek: Pamela Andersonnak és Assange-nak viszonya van

2017. április 6., csütörtök 18:12

Világunk csodálatos, de maradjunk a szikár tényeknél: Pamela Anderson bejelentette, vagy legalábbis érzékeltette, mindenesetre engedte sejtetni és nem kívánta megcáfolni, hogy

viszonya van a Wikileaks-alapító Julian Assange-zsal.

Assange 2010 óta a londoni ecuadori nagykövetség önkéntes foglya, hogy elkerülje a kiadatást (a svéd hatóságok nemi erőszakkal vádolják), nem hagyja el az épületet.

Ennél is jobb: minden idők egyik leghíresebb szivárogtatóját és legnagyobb mellű vízimentőjét egy vegán menü hozta közel egymáshoz, amivel Pamela kedveskedett a férfinak.

Mindenki megérdemli a szerelmet

– vallja Pamela Anderson, aki azért nem ment bele a részletekbe, és nem erősítette meg egyértelműen, hogy valóban járnak-e. (Assange mondjuk mostanában eléggé otthon ülő típus.) Reméljük igen, mert Pamela egyúttal azt is kifejtette, hogy meglehetősen boldogtalan mostanában, annyi minden okoz fájdalmat neki, és magányosnak érzi magát.

De az is bőven lehet, hogy csak marketingről van szó:

Tudom, hogy a „viszonyunk” és a körülötte lévő kíváncsiság némileg a helyzetére irányíthatja

a figyelmet. Nincs ezzel semmi baj, de inkább nem mennék bele a privát részletekbe. Maradjunk annyiban, hogy mindenki megérdemli a szerelmet.

– mondta Anderson, arról beszélve, hogy Assange a szemében egy romantikus hős, korunk leghíresebb menekültje, aki fel akarja szabadítani a világot. A CIA, aminek 8700 titkos iratát hozta nyilvánosságra a múlt hónapban a Wikileaks, ezt egyébként nem pont így gondolja.

Rovatok