Index Vakbarát Hírportál

Spermoman újra akcióban

2017. május 30., kedd 18:35

Hat hónappal gusztustalan elődjének eltűnése után újabb spermával zaklató szatír tűnt fel Pozsony utcáin  - közölte Nový Čas hírportálja, a Čas.sk alapján a bumm.sk. A férfi kamerára rögzíti magát és a járókelőket publikus onániája közben, majd a felvételeket közzé teszi egy pornóoldalon.

A magát Spermomannak nevező fiatal férfi autóbusz állomásokon, bevásárlóutcákban, tömegközlekedési megállókon élvezkedik. Felvételein olyan nők is felbukkannak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy egy perverz bűncselekménynek az áldozatai.

"Élvezem amit csinálok, és mindenhová magammal viszem a kamerát. A biztonság kedvéért vagy 6 pótelemet is magamnál tartok" – közli internetes profilján az ismeretlen férfi. Már 23 ilyen videót készített. Áldozataival nem kerül kontaktusba.

Az ilyen tett büntetendő cselekménynek minősíthető, lényegében huliganizmus – fejezte ki véleményét Michal Szeiff, a Pozsonyi rendőrkapitányság szóvivője, hozzátéve, hogy az elkövető akár 3 év börtönbüntetést is kaphat.

Hasonló esettel a pozsonyiak már találkoztak 2016 decemberében. Akkor egy ismeretlen férfi, aki „cumoneveryday“ néven illette magát, ismeretlen nőket követett és elélvezett rajtuk, anélkül, hogy áldozatai ezt tudták volna. A védtelen nőkre a spermájával támadt, és a felvett videókat interneten közzé is tette. Aztán elpárolgott.

Rovatok