Index Vakbarát Hírportál

Szexbotránya miatt kényszerült magyarázkodni egy francia polgármester

2017. június 26., hétfő 11:36

Nyilvánosan kért bocsánatot a francia milliomos Jean-Paul Dupré, Limoux város polgármestere, miután felkerült a netre egy felvétel, amelyen egy házas nővel szexel – írja a Local francia kiadása.

A szocialista Dupré a francia nemzetgyűlésben is képviselő volt, de az egy héttel ezelőtti választásokon nem tudta megőrizni a képviselői helyét, saját állítása szerint ennek éppen a közösségi oldalakon megjelent felvétel az oka. Vádat is emelt a Boris Le Lay nevű blogger ellen, aki eredetileg felrakta a videót Youtube-ra.

A saját magát fasisztaként azonosító Le Lay, aki több videóban is személyesen támadta a polgármestert, jelenleg Japánban él, feltehetően azért, mert korábbi rasszista cselekedetei miatt elfogadóparancsot adtak ki ellene a francia hatóságok.

Dupré szerint az áldozatok, vagyis ő és családja nem felejtenek, a bűnösök pedig azok, akik lejárató szándékkal közzétették és megosztották a videót. A házasságtöréséért a városi tanács előtt bocsánatot kérő polgármester szerint ezzel machiavellista összeesküvést követtek el ellene.

Rovatok