Index Vakbarát Hírportál

Rengeteget ivott és drogozott a berlini rugdosódó

2017. június 27., kedd 19:36

Elismerte, és szörnyűnek nevezte tettét a bíróságon az a férfi, aki tavaly októberben sunyi módon, minden előzmény nélkül, lerúgott egy nőt az egyik berlini metrómegálló lépcsőjén, írja a Local német kiadása.

A 28 éves bolgár állampolgár hétfőn a bíróságon beszélt arról, hogy semmire nem emlékszik a történtekből, csak akkor eszmélt rá a tettére, amikor a rendőrök szembesítették a biztonsági kamera felvételével. "Magam is szörnyűnek találtam, amikor láttam" – mondta Svetoslav S., akit decemberben tartóztattak le.

A bolgár férfi elmondta: aznap este, amikor az eset történt, csúnyán összeveszett a feleségével, akivel 15 éves koruk óta házasok, és három gyermeket nevelnek közösen. Az éjszaka további részében a rugdosó férfi – saját bevallása szerint – rengeteget ivott, valamint füvezett, kokainozott és kristályozott.

A feleség megerősítette a férje vallomását, akinek állítólag volt egy autóbalesete 2008-ban, azóta rosszak az idegei. Svetoslav S. az ügyvédjén keresztül jelezte, hogy személyesen is bocsánatot szeretne kérni a 26 éves nőtől, akinek az esés következtében eltört a karja, valamint a fején is megsérült.

A bolgár férfit súlyos testi sértés miatt hat hónaptól tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik, ráadásul közszeméremsértéssel is vádolják: két héttel a metrós eset előtt fényes nappal kezdett el maszturbálni két nő előtt, majd mintegy félórával később egy újabb áldozat előtt megismételte tettét.

Rovatok