Index Vakbarát Hírportál

Pénzbüntetést kapott az Orbánt kifütyülő nő

2017. július 28., péntek 19:08

35 ezer forintnyi lejt kell fizetnie büntetésül annak a nőnek, aki tusványoson kifütyülte Orbán Viktort. 

A Hír Televízió információi szerint büntetést kapott a nőt a hajánál földre rántó csíkszeredai fotós, Borbáth Áron is: az ő tettét ugyanolyan súlyúnak értékelték, mint az Orbán Viktort kifütyülő nőét.

Leteperték az Orbánt kifütyülő lányt Tusványoson

A lövétei nő egyedül jött el kifütyülni Orbán Viktort a tusványosi fesztiválra, de őt a hajánál fogva a földre rántották, majd egy biztonsági ember a kezét hátracsavarva kivezette. Azt mondta, hogy Orbán korlátlan pénzből mondja a propagandáját, többek közt ez ellen tiltakozott.

Az esküvői fotózással foglalkozó Borbáth Áronról kiderül, hogy amellett, hogy nőket ver kampányrendezvényeken, a csíkszeredai magyar főkonzulátus egyik munkatársának a férje. Ebben a minőségében rendszeresen kapott magyar kormányzati munkákat.

A magyar kormány nevében Kósa Lajos mondta el, hogy valójában a nő volt a hibás, hogy véleményt nyilvánított. 

Kósa Lajosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének az esetről az volt a véleménye, hogy véleményt nyilvánított. Kósa szerint provokáció történt. Kósa megköszönte a rendezőknek, hogy a nagyobb baj megelőzése érdekében kimentették a nőt a tömegből, mert szerinte "ha bármelyik B-középbe beül az ember egy másik csapat mezében, akkor a biztonságiak az ő érdekében cselekednek".

Kattintson, ha érdekli, hogyan reagált egy hasonló esetre néhány éve Obama elnök.

Rovatok