Index Vakbarát Hírportál

Holtan került elő Németországban az eltűnt 23 éves ajkai fiú

2017. szeptember 12., kedd 09:31

Augusztus 26-án, Ajkáról tűnt el a 23 éves L. Dávid, akinek a holttestét a hétvégén találták meg a német hatóságok egy müncheni vasútállomáson. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, egy ismerőse szerint tragikus baleset történt, más hírek szerint öngyilkos lett.

Egy mentőkutyás alapítvány is részt vett a fiú keresésében, az alapítvány elnöke szerint néhány korábbi információ is arra utalt, hogy külföldre utazott Dávid, de végül a telefonja cellainformációja alapján találták meg a holttestét a német hatóságok, írja a Blikk.

A Bors tudomása szerint a fiú szülei Zalakaroson pihentek aznap, amikor a fiú eltűnt. Amikor hazaértek, találtak egy levelet, amiben Dávid azt írta, "csak oda vettem jegyet, de vissza már nem".

A lap szerint a fiú feltehetően öngyilkos lett. A személyes holmiját megtalálták a vasútállomáson, csak telefont és némi készpénzt vitt magával Ajkáról.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok