Index Vakbarát Hírportál

Lőttek a kínai guminőkölcsönzésnek

2017. szeptember 18., hétfő 21:23

Az alapítók minden igyekezete és jó szándéka ellenére bezárt Peking első guminőkölcsönzője, mert olyan sok kritika érte a tevékenységüket, amit már nem bírtak elviselni. A Touch (Érintés) nevű cég öt különböző guminőt kínált rövid (napi) vagy hosszú távú bérlésre, a cég hitvallása szerint azért, mert a szex csodálatos dolog, és azoknak is szeretnék megörvendeztetni vele, akiknek egyébként nincs részük benne.

Ez kétségkívül jó hangzik, csak éppen a szolgáltatás bírálóit nem hatotta meg különösebben, akik elérték, hogy a Touch kétnapos működést követően lehúzza a rolót, és a Weibo nevű közösségi médiafelületen kérjenek elnézést a nagy nyilvánosság előtt. A cégvezetők a BBC-nek azt állították., hogy már két nap alatt több megkeresést és konkrét kölcsönzési kérelmet kaptak, mint amire számítottak. 

A tesztidőszakra tíz guminőt vetettek be, az első visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, de Kínában elég nehéz az ilyesmit keresztül verni a begyepesedett társadalmi beidegződéseken. A napi kölcsönzési díj 298 jüan volt, azaz kb 13 000 forint, a tíz modell között akadt orosz, koreai és kínai nőket lemásoló gumidíva, de az egyik legnépszerűbbnek a Wonder Woman címszereplője bizonyult (pajzzsal, karddal együtt). 

Rovatok