Index Vakbarát Hírportál

Richard Bransont is zaklatással vádolja egy nő

2017. november 27., hétfő 22:27 | hat éve frissítve

A Virgin cégcsoport milliárdos tulajdonosát, a nemrég Obama elnökkel nyaraló Sir Richard Bransont is szexuális zaklatással vádolják. A milliárdost egy Antonia Jenae nevű nő vádolta meg azzal, hogy egy Branson saját tulajdonú karibi szigetén (!), a Brit Virgin-szigetekhez tartozó Necker-szigeten tartott bulin a milliárdos egyszer csak odalépett hozzá és belenyomta az arcát a dekoltázsába. 

Úgy csinált, hogy brrrrr, aztán csak úgy elsétált. Teljesen szürreális volt az egész

mondta a Sun brit bulvárlapnak az amerikai nő, aki a brit énekesnő, Joss Stone zenekarának vokálosaként volt ott Branson buliján. Jenae azt mondta, hogy undorító volt az egész, és bár ő általában elég hamar felkapja a vizet, ez az eset annyira lesokkolta, hogy nem is tudott hogy reagálni.

Az énekes egy hónapja írt először az esetről a Facebook oldalán a #metoo kampány részeként, ahol azt írja, mielőtt Branson a dekoltázsába bólintott, egész este arról akarta meggyőzni, hogy mutassa meg a melleit és pózoljon úgy, mint a milliárdos úszómedencéje mellett látható meztelen nőszobor. 

Branson szóvivőjén keresztül azt nyilatkozta a vádakról, hogy sem ő nem emlékszik erre az esetre, sem a barátai és családtagjai, akik ott voltak a kérdéses bulin. Mindazonáltal ha bárki is kényelmetlenül érezte magát Branson vendégeként a szigetén, attól a milliárdos bocsánatot kér. 

Rovatok