Index Vakbarát Hírportál

Trump Twitter-fiókja Széles Gábor Facebook-oldalává alakult

2017. november 29., szerda 15:43 | aznap frissítve

Orbán Viktorról van az a közkeletű pletyka, hogy minden héten beiktat egy napot, amikor kizárólag olvas. Ez jutott eszembe Donald Trump friss Twitter-bejegyzéseit nézegetve. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy neki a tegnapi volt olyan, amikor mást sem csinált egész nap, csak ontotta magából posztokat.

Donald Trump ráadásul nem is szellemes vagy közérdeklődésre számot tartó írásokat közöl, hanem mint egy bazárban, van itt minden: gyűlöletbűncselekményért elítélt nő oldaláról megosztott videók, amik már a Széles Gábor Facebook-faláról tájékozódókat sem hozza lázba. Trump olyan többéves videókkal érvel a beutazási tilalom mellett, amiken például egy turbános összetör egy Szűz Mária-szobrot. Vagy a másik: egy tinédzser megver egy mankós fiatalt. Ezek némelyike tényleg felháborító, de mit akarhat ezzel mondani az USA elnöke?

Továbbá nárcisztikus posztokat közöl önnönmaga nagyszerűségéről, illetve szakmányban olyan posztok, amikben a média különböző szegmenseit fakenewsozza, és sorolja, ki mindenkit kéne kirúgni.

Rovatok