Index Vakbarát Hírportál

Felújították a csótányok által is rendszeresen látogatott Fehér Házat

2017. december 1., péntek 19:46

Nemcsak magas rangú tisztviselők és politikusok, hanem egerek, csótányok és hangyák is gyakori vendégei voltak a Fehér Háznak. Ez abból a listából derül ki, amit a Trump kormány által megbízott karbantartók írtak össze, kiegészítve a Barack Obama kormány utolsó évében összeírt jelentésekkel.

Az elmúlt két évben több száz bejelentés érkezett a dolgozóktól. A munkálatokat felügyelő Brian Miller szerint minden régi épületnél jelentkeznek hasonló problémák, és ez alól a Fehér Ház sem kivétel. 

A kérések, és jelentések szerint voltak csótányok étkezőkben és több másik ponton is, ahogy a hangyák is, amik az épület fagerendáin hagytak jól látható nyomokat. Volt azonban, hogy leszakadt WC-deszka miatt hívták a karbantartókat.

A mostani kormánytagok kérései között volt olyan, ami bútorok mozgatására vonatkozott, de Sean Spicer egykori szóvivő például kért díszdobozokat a kitüntetéseinek. Az alelnök, Mike Pence pedig két szék restaurálását kérte, míg Melania Trump first lady olyan szőnyeget kért, ami érzetre kinyitja a teret. 

A felújítást vezető Miller szerint nagy élmény volt a felújításokat levezényelni,  már csak a ház története miatt is. 


(via CNN)

Rovatok