Index Vakbarát Hírportál

Közös fotó készült Trumpról egy nővel, akit szerinte nem ismer

2017. december 13., szerda 07:00

A People magazin újságírója, Natasha Stoynoff 2016-ban számolt be arról, hogy 2005-ben Mar-a-Lago-i birtokán Donald Trump miként molesztálta. Stoynoff a Trump-házaspár boldog mindennapjairól írt cikket. Állítása szerint az akkor már tévésztárként is ismert Trump ragaszkodott hozzá, hogy körbevezesse. Az egyik szobában, amit különösen érdekesnek nevezett, becsukta maguk mögött az ajtót, majd a nőt a falhoz szorította és nyelvét a torkába dugta, és szexuális ajánlatot tett.

Az épp  kampányoló Trump akkor tagadta az állítást (ahogy az összes többi hasonlót is), azt mondta, sosem találkozott Stoynoff-fal (ahogy a többi vádlójával sem), lekicsinylő megjegyzést tett Stoynoff külsejére, és álhírnek nevezte az értesülést.

.@realDonaldTrump claims he 'never met' accusers like PEOPLE's Natasha Stoynoff, but we have the photo https://t.co/3oIcMyRFWW pic.twitter.com/GwnmjFKzUm

— People (@people) 2017. december 12.

Trump pechére most a People előásott egy fotót, ami pontosan azon a napon készült, amit Stoynoff korábban megjelölt. A képen Trump és Stoynoff egymás mellett állnak, míg a kép előterében az épp terhes Melania Trump látható.

Stoynoff akkor egy barátnőjének elmondta, hogy egyrészt megdöbbentette Trump támadásának vulgaritása, és Melaniának sem akart ártani. Trumpot nem hatotta meg a fotó előkerülése, aktuális tweet-jében a demokraták ármánykodásaként próbálja láttatni a fejleményt.

 Kibeszélheti ezt a cikket az Index Facebook-oldalán!

Rovatok