Index Vakbarát Hírportál

WSJ: Trump ügyvédje fizetett egy pornósztárnak, hogy hallgasson a viszonyukról

2018. január 12., péntek 22:48

Donald Trump ügyvédje 130 ezer dollárt (33 millió forintot) fizetett egy ex-pornósztárnak, hogy hallgasson a közte és a későbbi amerikai elnök közti szexuális együttlétről – írja az Independent a Wall Street Journal cikkének állítása alapján.

A WSJ szerint a régóta Trumpnak dolgozó Michael Cohen még 2016 októberében fizetett a Stephanie Clifford, pornós nevén Stormy Daniels nevű nőnek.

Cohen jogi képviselője először nem reagált a lap állításaira, de maga Cohen egy közleményben azt írta, Trump újra határozottan tagadja a korábban már felmerült vádat. A Fehér Ház is azt írta, hogy egy régi, újra felmelegített sztoriról van szó, amelyet már a választások előtt is egyértelműen elutasított Trump.

A Daily Beast viszont azt írja, nekik egy másik pornószínésznő, Alana Evans is beszélt arról, hogy Daniels és Trump között volt valami. Evans azt mondta a híroldalnak, hogy találkozott Stormy Daniels-el a Nevada állambeli Stateline-ban, ahol 2006 júliusában, aki elmondta neki, hogy egy golfversenyen találkozott Donald Trumppal, aznap este pedig találkozni fognak. Később Daniels fel is hívta Evanst és kérlelte, hogy menjen vele és Trumppal bulizni, miközben Evans hallotta Trumpot a háttérben. Evans viszont inkább kihagyta a bulit. Másnap megkérdezte Danielst, hogy mi volt Trumppal, aki csak annyit mondott neki:

Végül Donald hotelszobájában kötöttem ki. Képzeld csak el, ahogy egy szál alsógatyában kerget a szobában!

Daniels azt is mondta, hogy Trump felajánlotta, ad a nőnek egy kulcsot a floridai házához. A Daily Beast azt is írja, hogy 2016-ban Daniels ezzel a lappal is tárgyalt arról, hogy ad egy interjút Trumpról, de végül 5 nappal a választások előtt inkább elállt az interjútól.

Trumpot már a kampányban több nő vádolta meg kéretlen szexuális közeledéssel, ezeket ő maga és később a Fehér Ház is következetesen tagadta. A WSJ szerint Clifford/Daniels is tagadja, hogy szexelt volna Trumppal.

Rovatok