Index Vakbarát Hírportál

Megfenyegették a pornósztárt, akinek viszonya volt Trumppal

2018. március 16., péntek 16:10

Stormy Daniels, azaz Stephanie Clifford ügyvédje pénteken egy amerikai tévéműsorban azt mondta, hogy ügyfelét fizikai erőszakkal is fenyegették azért, hogy elkerüljék, hogy a nyilvánosság előtt beszéljen Donald Trump, amerikai elnökkel folytatott viszonyáról.

Michael Avenatti többször kitérő választ adott, mikor az elnök elleni perről kérdezték, de az interjú végén megerősítette, hogy ügyfelét veréssel is fenyegették azért, hogy megakadályozzák a nyilatkozatait. Arról nem beszélt, hogy pontosan kik fenyegették meg Cliffordot. Azt is próbálták kideríteni, hogy bármilyen módon volt-e köze Trumpnak ezekhez a fenyegetésekhez.

A műsorvezetők arról is kérdezték az ügyvédet, hogy halálos fenyegetést kapott-e a pornószínésznő, erre viszont nem válaszolt. Azt mondta, hogy a válasz egy másik tévéműsorból fog kiderülni. A CBS csatorna 60 Minutes című hírműsora interjút készített Clifforddal, a csatornát pedig megpróbálták megakadályozni abban, hogy leadja a beszélgetést, a csatorna viszont közölte, hogy március 25-én adásba kerül a beszélgetés.

 

Rovatok