Index Vakbarát Hírportál

Válik a felesége az ifjabb Donald Trumptól

2018. március 16., péntek 00:26

12 év házasság után beadta a válókeresetet az ifjabb Donald Trump felesége, Vanessa Trump - írta meg a The New York Post a Page Sixx alapján. Donald Trump Jr. az amerikai elnök legidősebb gyereke, öt gyermek édesapja.  

Happy 9th birthday to my oldest little man Donnie aka D3. So proud of all you’re doing and the man you’re becoming. I look forward to many more years of amazing adventures together.

Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) által megosztott bejegyzés,

A lap szerint régóta voltak párkapcsolati problémáik. Barátaik szerint férj túl sokat utazott, sosem volt ott a családja számára, miután az elnökség miatt apja rá és 34 éves öccsére hagyta a családi vállalkozás vezetését.  A nő emiatt nagyon magányosnak érezte magát. Illetve abból is adódtak gondok kettőjük között, hogy az ifjabb Trump minden fórumon az apját védte minden ügyben.

* #family

Vanessa Trump* (@vanessatrumpfan) által megosztott bejegyzés,

A 40 éves Vanessa korábban modellként és színésznőként dolgozott, 2005-ben ment feleségül  a vele egy korú Trump Jr.-hoz. A New York Post szerint a válás során valószínűleg nem ütközik majd problémába sem a 3 és 10 év közti gyerekek elhelyezése sem a vagyonelosztás.  

Rovatok