Index Vakbarát Hírportál

Kitálalt Donald Trumppal való kapcsolatáról egy volt playmate

2018. március 23., péntek 14:21 | aznap frissítve

Karen McDougal, az egykori playmate azt állította a CNN-en, Anderson Cooper műsorában adott interjúban, hogy Donald Trump fizetni akart neki, miután lefeküdt vele. A nő elmondása szerint teljesen megdöbbent, és elszomorodott amikor Trump elővette a pénzt, mert nem számított erre. McDougal azt mondja, az eset több mint egy évtizede történt, amikor viszonya volt a mostani elnökkel, aki akkor már Melnania Trump férje volt. A volt playmate sajnálatát fejezte ki a feleség irányába, és bocsánatot is kért tőle az exkluzív interjúban. 

A first lady szóvivője még nem reagált az ügyre, de Fehér Ház sajtóosztálya tagadja, hogy Trumpnak viszonya lett volna a nővel. McDougal szerint érthető, hogy Trump tagad, mert a családját akarja védeni. McDougal szerint miután tisztázták a félreértést a pénz miatt, járni kezdtek, havonta átlagosan ötször találkoztak. Trump még a gyerekeinek is bemutatta, kivéve a legkisebb, Melania Trumppal közös fiúnak.   

A 46 éves egykori modell azt állítja, szerette Trumpot és Trump is szerette őt, ezért sértőnek találta, amikor pénzt ajánlott neki a férfi az első szexuális együttlét után. Azt mondta neki, ő nem olyan lány, aki pénzt fogad el ilyesmiért, és fájt neki, hogy Donald Trump ezt gondolta róla. Beszámolója szerin Trump így reagált: "Óh. Te nagyon különleges vagy".  Azt is megtudhatjuk az interjúból, hogy Trump "baby"-nek nevezte Karent, és hogy szerinte Trump a magánéletben nem olyan durva ember, mint amilyennek kívülről tűnik. 

Karen McDougal az elnökválasztási kampányban azért nem tudott előállni a történetével, mert szerződést kötött Trump ügyvédjével, miszerint 150 ezer dollárt (38 millió forint) kap, ha hallgat. 

Trumpnak nem ez az első ilyen ügye, februárban arról számoltunk be, hogy egy pornósztár, Stormy Daniels hallgatását vásárolta meg az ügyvédje 130 ezer dollárért (33 millió forint), aki még 2006-ban egy éjszakát töltött az elnökkel. 

Rovatok