Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle édesapja mégsem lesz ott a hercegi esküvőn

2018. május 14., hétfő 23:15 | öt éve frissítve

Bonyolódni látszik Harry herceg és Meghan Markle esküvője, hétfőn ugyanis kiderült, hogy hiába közölte tényként a Kensington-palota, hogy Thomas Markle kíséri majd oltárhoz a lányát, a férfi végül mégsem lesz ott az esküvőn – írja a CNN.

Az egész azért érdekes, mert a brit sajtó alapján korábban is kétséges volt, hogy Thomas Markle megjelenik-e egyáltalán az esküvőn, aztán kvázi biztossá vált a jelenléte, most pedig megint ott tartunk, hogy nem lesz jelen a ceremónián, méghozzá azért, mert kiderült, hogy a múlt héten róla készült lesifotós felvételek valójában meg voltak rendezve, így pedig úgy érezte, hogy csak leégetné a királyi famíliát és a lányát.

A képek múlt héten járták be az internetet, mindenki imádta őket, de jelen állás szerint csak azért születtek meg, mert Meghan Markle féltestvére, Samantha Markle úgy érezte, hogy a brit médiában túl sok előnytelen tudósítás jelent meg az apjáról. 

A világnak fogalma sincs arról, hogy éppen megpróbálsz formába lendülni és egészséges dolgokat csinálsz. Nem zöldségek és ionizált víz vásárlása közben fotóznak le, hanem a lehető legrosszabb helyzetekben.

– idézte fel Samantha, hogy mit mondott az apjának, hozzátéve, hogy emiatt ajánlotta a beállított fotókat, amikért vállalta is a felelősséget. Emellett  arról is beszélt, hogy szerinte a média igazságtalanul támadja az apjukat, pedig ő igyekszik minél kisebb támadási felületet adni nekik, így egyszerűen csak azt szerette volna, ha végre egy kicsit jobb színben tüntetik fel őt.

Ez sem segített sokat Thomas Markle-ön, aki a TMZ-nek elmondta, a fotók túl lettek dramatizálva és hülyén is néznek ki, ezért inkább el sem megy az esküvőre, mert nem szeretné kínos helyzetbe hozni sem a királyi családot, sem a lányát. A CNN kereste a férfit, de egyelőre választ nem kaptak a kérdéseikre.

A Kensington-palota ugyanakkor reagált a hírre, mint írták, ez egy kifejezetten személyes kérdés Meghan számára az esküvő előtti napokban, így mind ő, mind Harry herceg azt kérik, hogy ezt a rendkívül nehéz ügyet kezeljék tisztelettel és megértéssel.

Rovatok