Index Vakbarát Hírportál

Elton John lesz a királyi esküvő egyik főfellépője

2018. május 17., csütörtök 14:09 | aznap frissítve

Sir Elton John is fellép Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén szombaton, írja a TMZ. Az énekes hosszú évek óta remek kapcsolatot ápol a királyi családdal, az autóbalesetben elhunyt Diana hercegnővel külön nagyon jóban voltak, többször is dolgoztak együtt, hogy pénzt gyűjtsenek az AIDS-kutatásra és a betegséggel kapcsolatos tájékoztatásokra. A zenész egyik legmeghatóbb produkcióinak egyike volt, amikor eljátszotta a Candle in the Wind c. számot Diana temetésén.

A házasságkötés után az is kérdés, hogy Meghan Markle mire változtatja a nevét, már ha megváltoztatja egyáltalán. A Town & Country írja, hogy Markle-t az esküvő után akár

Rachel Meghan Mountbatten-Windsornak

is hívhatják. Még Erzsébet királynő találta ki 1960-ban, hogy a királyi család férfi és hajadon tagjai a Windsornak nevet használhatják, a családba pedig házasság útján bekerülő, de a hercegi nevet nem felvevő tagok a Windsor elé megkapják a Mountbatten vezetéknevet is Fülöp herceg után. Ettől függetlenül sokkal valószínűbb, hogy Markle egész egyszerűen Meghanként fog szerepelni, ahogy Harry herceg is csak szimplán Harry.

Azt is írják, hogy Erzsébet királynő valószínűleg hivatalosan is hercegi és hercegnői címet ad majd a párnak úgy, hogy nekik ajándékozza a sussexi hercegséget.

Apró érdekesség még, hogy a PETA nemzetközi állatvédő szervezet indiai részlegétől a pár egy indiai bikát kap nászajándékba. A bika a Merry nevet kapta, ami nagyon kreatívan a Harry és a Meghan kombinációja, innen is gratulálunk az ötletgazdának. Természetesen a bika marad Indiában, a királyi pár csak tiszteletbeli tulajdonosa lesz az állatnak.

Rovatok