Index Vakbarát Hírportál

Elismeri pedofíliáját Virginia kongresszusi jelöltje

2018. június 2., szombat 23:37

Nőgyűlölő és pedofil fórumokat hozott létre, és a Huffington Postnak elismerte a pedofíliáját a 37 éves Nathan Larson, aki függetlenként indul egy kongresszusi székért szülőállamában, Virginiában.

A férfi meg akarja védeni a fegyverviselési jogokat, a szabad kereskedelmet, legalizálná a vérfertőző házasságot és a gyermekpornográfiát. Kiáltványában a náci vezető Adolf Hitlert a fehér felsőbbrendőség hősének nevezte.

Larson úgy véli, sok embernek elege van a politikai korrektségből, és szeretik, ha valaki, egy másik ember kimondja, ami a fejükben van. Például úgy gondolja, hogy amikor a volt felesége megerőszakolásáról, vagy az apa-lánya vérfertőzésről írt esszét, abban mind van egy csepp igazság, és szerinte elég sok nő fantáziál nemi erőszakról.

A nőket Larson szerint nem védeni kéne az erőszaktól, hanem tulajdonként kategorizálni, hogy eleinte az apjuké, majd később a férjüké legyenek - idézi a Huffington Post. Larson a fórumain apa-lánya házasságra, nemi erőszakra és gyilkosságra buzdította a látogatókat.

A politikusjelöltnek egyébként van egy 3 éves lánya, aki rokonoknál él, miután egy hosszas jogi eljárás során lemondott a szülői jogairól. Volt felesége egy perben távoltartási végzést szerzett ellene még 2015-ben, később azonban öngyilkos lett.  

Larson először 2008-ban indult választáson, de ugyanebben az évben azzal fenyegette meg az USA elnökét, hogy meggyilkolja, amiért 14 hónapos börtönbüntetést szabtak ki rá, és eltiltották attól, hogy kongresszusi helyért induljon. Az utóbbi tilalom alól 2016-ban felmentették, így 2017-ben kampányolhatott, és a szavazatok kevesebb mint 2 százalékát szerezte meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok