Index Vakbarát Hírportál

Rendkívül bonyolult haláleset történt Nagymegyeren

2018. június 15., péntek 13:48

A rendőrség tájékoztatása szerint a boncolás során nem találtak idegenkezűségre utaló jeleket annak a nagymegyeri (Szlovákia) nőnek a testén, akire pár napja a házának garázsában lógva találtak rá, nyakán kötéllel, megkötözött végtagokkal és betömött szájjal, írja a parameter.sk.

Martina Kredatusová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője a lap érdeklődésére közölte: az elvégzett boncolás során nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot az asszony testén. A szóvivő hozzátette, további szakértők bevonásával vizsgálják az ügyet.

Mint arról beszámoltunk, a garázsuk kapujára felakasztva talált meg a férje egy 40 éves nagymegyeri (Veľký Meder, Szlovákia) nőt kedd délután. A nő eladóként dolgozott, férjével nemrég nyitottak egy kávézót.

A rendőrség akkor nem zárta ki az öngyilkossággal kapcsolatos verziót sem, de több körülmény arra utal, hogy a nőt meggyilkolták. Ugyan felakasztva találták meg, kezei és lábai össze voltak kötve, és be volt ragasztva a szája, és egy zacskó volt a fejére húzva. Ezek alapján tényleg kevés az esély rá, hogy öngyilkos lett volna, de a rendőrök és az igazságügyi szakértők még dolgoznak.

A szomszédok kellemes, mosolygós asszonyként írták le az elhunytat, aki mindig integetett nekik.

Rovatok