Index Vakbarát Hírportál

Mosdatlannak hitték a repülőn utazó büdös utast, most kiderült, hogy üszkösödött

2018. június 28., csütörtök 12:01

Meghalt az a férfi, aki olyan büdös volt, hogy amikor repülőgéppel utazott, akkor az utasok hányni kezdtek tőle, ezért a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania. A gép a Kanári-szigetekről, Gran Canariából indult, és Amszterdam volt a célja, amit végül három órás késéssel ért el, miután a bűzölgő férfit leszállították róla a helyi mentők kíséretében. 

Most kiderült, hogy a férfi egy orosz zenész, Andrej Szacsilin volt, és nem azért volt büdös, mert nem fürdött, vagy mert testszaga volt, hanem mert beteg volt. Olyannyira, hogy a férfit a kényszerleszállás után kórházba vitték, ahol pár nap után kómába esett, 

majd egy hónap után elhunyt.

Egy olyan baktérium támadta meg a testét a kanári-szigeteki nyaraláson, amely a szövetek vérellátását megszünteti, azaz üszkösödést, gangrénát okoz. Gran Canarián az orvosok sima strandfertőzésnek diagnosztizálták, ami antibiotikummal gyógyítható. De nem az volt, mint az elég gyorsan ki is derült.

Az utasok így az üszkösödő, elhaló emberi szövet szagát érezték.

Ráadásul a férfi, akinek a nevét az akkori hírekben nem hozták nyilvánosságra, a leszállás után a Facebookon kiírta, hogy az egészben az a tragikus és komikus, hogy elkapott egy betegséget, ami büdössé teszi az embert.

Az RT.com azt írta, az 59 évesen elhunyt zenészt Oroszország legjobb gitárosai között tartották számon.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mosdatlannak hitték a repülőn utazó büdös utast, most kiderült, hogy üszkösödött

Elhunyt a férfi, aki miatt kényszerleszállást hajtott végre egy gép nemrég. Kiderült, a nyaraláson kapott el egy szövetelhalást okozó kórt.

285 · Jun 28, 2018 12:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rovatok