Index Vakbarát Hírportál

92 éves férfit vert téglával egy 30 éves nő Los Angelesben

2018. július 11., szerda 23:52

Nem lehet tudni, hogy mi volt az indítéka a gyerekével sétáló 30 éves Laquisha Jonesnak, aki megtámadta a 92 éves Rodolfo Rodriguezt, aki szintén délutáni sétáját töltötte július negyedikén, Los Angeles Wilbrook negyedében. A nő a földre lökte az idős férfit, és egy téglának vagy betondarabnak tűnő tárggyal elkezdte verni a fejét. Egyes szemtanúk szerint a nő után férfiak egy csoportja is bántalmazta a férfit. 

Update: @LASDHQ arrested 30-year-old Laquisha Jones in the beating of a 92-year-old man from Mexico. He was visiting family in Willowbrook. A witness told us Jones said “Go back to your country” as she attacked him w/a brick. Jones was booked for assault w/a deadly weapon @CBSLA pic.twitter.com/zT0InYoTDV

— Rachel Kim (@CBSLARachel) 2018. július 11.

Egy a Los Angeles Timesnak nyilatkozó szemtanú szerint a nő azt üvöltötte, miközben a férfit verte, hogy

Húzzál haza a saját országodba! Húzzál vissza Mexikóba!

Az idős férfinek eltört az arccsontja, megzúzódott a bordája, és egyéb fejsérüléseket is szenvedett. Rodriguezt az orvosok hazaengedték, és otthon épül fel a támadásból, míg a nőt 200 ezer dolláros (közel 56 millió forintos) óvadék megfizetése ellenében engednék szabadlábon, miközben fegyverrel elkövetett életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják.

(via USA Today)

Rovatok