Index Vakbarát Hírportál

Késelt és borravalót rabolt egy nőkből álló banda

2018. július 14., szombat 12:08 | aznap frissítve

Ritkán látható durva jelenetet rögzített egy Georgia állambeli éttermi kamera. Négy nő támadt rá az őket kiszolgáló pincérnőre, megszúrták késsel és megszerezték a pincérnő kötényéből a 200-300 dollárnyi borravalót.

A 20 ezres McDonough Georgia államban, Atlanta közelében fekvő nyugodt kisváros. Itt történt az a videón is rögzített eset, amelynek során egy étteremben négy hölgyvendég hirtelen rátámadt az őket kiszolgáló pincérnőre, egyikük késsel megvágta annak karját, brutálisan megverték és a kötényéből még a borravalókat is megszerezték.

Az eset a majdnem 2000 étteremmel rendelkező, Georgia államból indult Applebee's grillétteremlánc egyik vendéglőjében történt.

Több vendég is megpróbált a pincérnő segítségére kelni, az elkövetők azonban kereket oldottak.

Vélhetően nem lesz túl nehéz lekapcsolni a túlsúlyos támadókat, ugyanis az étterem biztonsági kamerái közeli, felismerhető képeket is rögzítettek.

Azt egyelőre vizsgálják, hogy a brutális támadást mi váltotta ki. A 21 éves pincérnő ugyanis a támadás előtt véletlenül beleütközött az egyik vendég térdébe, így nem zárható ki, hogy a brutális támadást valamilyen vélt sérelem váltotta ki és a rablás már csak a konfliktus során felmerülő spontán ötlet volt.

Ha így is történt, a támadók ugyanúgy súlyos testi sértés és rablás vádjával kerülhetnek bíróság elé. A FOX5 Atlanta úgy tudja, hogy a pincérnő a karján a vágást 15 öltéssel kellett összevarrni.

Rovatok