Index Vakbarát Hírportál

Dennis Rodman Észak-Koreában rappelne a világbékéről Kanye Westtel

2018. július 18., szerda 12:25

Dennis Rodman, ötszörös NBA-bajnok kosárlabdázó, és nem mellesleg Kim Dzsongun legjobb barátja, meg akarja hívni Észak-Koreába Kanye Westet, írja a  Sky News .

Rodman a US Weekly magazinnak adott interjút, amiben kifejtette, hogy milyen szoros kapcsolatot ápol az észak-koreai diktátorral, és hogy mennyire tiszteli Kanyét. A "Féreg" becenevű kosárlabdázó reméli, hogy az esetleges észak-koreai látogatás inspirálóan hat majd Kanyéra.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dennis Rodman Észak-Koreában rappelne a világbékéről Kanye Westtel

"Csináljunk egy közös számot a szeretet vezéreiről!" - szólt a meghívó Észak-Koreába.

68 · Jul 18, 2018 12:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rodman múlt héten egy dedikált mezt küldött a rappernek, aki büszkén ki is twittelte ajándékát. A tweetben az egyik legnagyobb inspirációjának nevezte a legendát.

Rodman ezután vetette fel egy közös szám ötletét egy Twitterre feltöltött videóban. "Csináljunk egy közös számot! A világbékéről, a szeretet vezéreiről, baby, a szeretet vezéreiről" – mondja a videóban.

"A kreatív embereknek szükségük van egymásra" – válaszolta a felvetésre Kanye.

Az 57 éves kosárlabdázó volt az első amerikai, aki bizonyítottan találkozott Kim Dzsongunnal. A 2013-as látogatást még legalább kettő követte. A barátságuk annak köszönhetően alakulhatott ki, hogy az észak-koreai diktátor nagy rajongója a kosárlabdának.

Kim Dzsongun Svájcban ismerkedett meg a sporttal, amikor 1996 és 2000 között inkognitóban Bernben tanult. Egykori osztálytársai szerint Kim, amikor csak tudott, kosarazott. A kedvenc csapata a Chicago Bulls volt, ahol Rodman is játszott abban az időben.

Rovatok