Index Vakbarát Hírportál

Újabb három nő állítja, hogy Trumppal szexelt, majd hallgatási pénzt kapott

2018. július 27., péntek 16:21

Michael Avenatti, a Trumppal állítólagos szexuális viszonyba keveredő pornósztár, Stormy Daniels ügyvédje azt mondta, hogy további három olyan nőnek lett a jogi képviselője, akik elmondásuk szerint lefeküdtek Trumppal, és hallgatási pénzt kaptak a 2016-os választások előtt. Minderről az AP hírügynökség számolt be.

Az ügyvéd ezt egy beszélgetős fórumon mondta a californiai West Hollywoodban, de nem hozott nyilvánosságra ennél több információt. Arra a kérdésre, hogy van-e bármi bizonyíték az állítólagos viszonyokra, annyit mondott:

Van.

Hozzátette, hogy nincs abban a helyzetben, hogy erről beszéljen, erre nem kapott meghatalmazást az ügyfeleitől. Azt is mondta, hogy a nők hónapokkal ezelőtt vették fel vele, mint ügyvéddel a kapcsolatot. 

Egyben felszólította Trumpot és volt ügyvédjét, Michael Cohent, hogy valljanak színt a nőügyekről. "Kiadhatnák az információt az amerikai népnek. Elég volt a játszmákból", mondta. 

Trump jelenlegi ügyvédje, Charles Harder egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. Cohen ügyvédje pedig csak annyit mondott: óvakodni kell attól, hogy elhiggyünk mindent, amit egy ügyvéd állít egy jogi csata hevében.

Rovatok