Index Vakbarát Hírportál

Trump: Hé, ez a királynő, nem? Akkor tudunk várni

2018. augusztus 3., péntek 11:41

Donald Trump amerikai elnök egy kampányeseményen beszélt hosszan a nagy-britanniai látogatásáról, elsősorban arról, hogy fake news az, hogy késett volna a királynővel való találkozójáról. A Sky News beszámolója szerint az elnök cáfolta/tagadta azokat az "undorító álhíreket", miszerint ez történt, valójában korábban érkezett, és a királynő várakoztatta őt meg. 

Trump a következőket mondta az ügyben a szokásos bombasztikus stílusában:

A sztori részletesen: "Leszálltam, ott vagyok a földön, várok a Király és a Királynő Őrségével. Csodálatos emberek. Várok. 15 perccel volt korábban, várok a feleségemmel.

Hé, ez a királynő, nem? Tudunk várni. De egy kicsit korán van.

Aztán felmegyek, találkozom vele, és ő fantasztikus. Felmegyünk, teázunk. 15 percre volt tervezve, de egy óra lett. Mert jól kijövünk. Jól kijövünk. Kedveli a first ladyt és a first lady kedveli őt. Nem árulom el, miről beszéltünk, mert nem illik. Hacsak nem akarjátok hallani. Nem, csak viccelek.

És mi lesz ebből a fake newsban? Hogy az elnök 15 percet késett. Hát, nem. Az elnök tovább maradt. A látogatás gyönyörű, gyönyörű volt, de ebből is rosszat hoznak ki, mert ők fake, fake, undorító news.

Rovatok