Index Vakbarát Hírportál

Gyilkossággal vádolják Dr. Bumbumot, a seggnagyobbító brazil sztársebészt

2018. augusztus 16., csütörtök 10:35

Gyilkossággal vádolják Brazíliában a közismert brazil plasztikai sebészt, a fenéknagyobbító beavatkozásai miatt Dr. Bumbumnak nevezett Dr. Denis Furtadot, írja a BBC.

Dr. Bumbum egy Lilian Calixto nevű nőnek adott be fenéknagyobbító injekciókat a lakásán, ami után a nő rosszul lett, és hiába szállította őt Bumbum kórházba, belehalt a kezelésbe. Az eset után az orvos menekülőre fogta, de pár nap alatt elfogták a rendőrök. Vele együtt letartóztatták az édesanyját és a barátnőjét is, miután kiderült, ők is részt vettek a halállal végződő beavatkozásban.

Az áldozat bankmenedzserként dolgozott, és két gyermeket nevelt. A vádirat szerint

Dr. Bumbum 3 decilitert fecskendezett be a nő fenekébe a polimetil-metakrilát (PMMA) nevű műanyag szerből,

amiből csak minimális mennyiséget szabadna használni. Az is súlyosbító körülmény, hogy Bumbum a saját riói lakásában fogadta a nőt, ahol nem voltak megfelelő, steril körülmények egy ilyen orvosi beavatkozáshoz. Az orvosnak ráadásul nem volt engedélye arra, hogy Rio de Janeiroban dolgozzon, mivel más régiókban váltotta ki az engedélyt.

Bumbum a 650 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalán videóban bizonygatta ártatlanságát. Szerinte véletlen baleset történt, amiről ő nem tehet. Hozzátette, hogy a PMMA-val történő fenéknagyobbítás legális, ráadásul 9 ezer hasonló beavatkozást csinált eddigi karrierje alatt, problémamentesen.

Rovatok