Index Vakbarát Hírportál

Körberöhögték Trumpot az ENSZ közgyűlésén

2018. szeptember 25., kedd 18:10

Donald Trump a New York-i ENSZ-székházban felszólalt a szervezet közgyűlése előtt, és kevesebb mint egy perccel a beszéde megkezdése után már arról szónokolt, hogy a kormánya két év alatt többet ért el, mint szinte bármelyik másik az USA történelmében.

WOW! The UN audience laughs at Trump after he claims, "my administration has accomplished more than almost any administration in the history of our country." pic.twitter.com/tXg50ejQqy

— Aaron Rupar (@atrupar) 2018. szeptember 25.

Erre a  közgyűlés résztvevői hangos röhögésbe törtek ki, mire Trump annyit vetett közbe, hogy „mennyire igaz”, aztán meg ő is mosolygott, hogy nem pont erre a reakcióra számított, de rendben van ez így.

Mashable azt is kiemelte: amikor Trump később arról beszélt, hogy Németország az energiafüggése miatt teljesen kiszolgáltatottá válhat Oroszországnak, a német delegáció megmosolyogta.

And here is Germany literally laughing at Trump after he says the country could become totally dependent on Russian energy pic.twitter.com/1NLa99tGLN

— Marcus Gilmer (@marcusgilmer) 2018. szeptember 25.

A Mashable a cikket azzal zárta, hogy már várják, hogy Trump újra kézbe vehesse a telefonját, és elárassza a világot a Twitter-bejegyzéseivel.

Rovatok