Index Vakbarát Hírportál

Saját gyerekei kampányolnak a rasszizmussal vádolt amerikai képviselőjelölt ellen

2018. november 1., csütörtök 21:20

Fia és lánya szerint Steve West Missouri állambeli republikánus képviselőjelölt homofób, rasszista és antiszemita, derül ki a Vice cikkéből. A 64 éves Steve West körzeti képviselőjelöltként indul a választáson, azonban arra aligha számított, hogy a saját felnőtt gyerekei lesznek a leghangosabb ellenfelei.

Emily és Andy West azután szólalt fel saját apjuk ellen, hogy kiderült, indul Missouri 15-ös körzetének képviselőhelyéért, amelyet 2012 óta egy demokrata politikus tölt be. Fia elmondta, hogy édesapja szerint a zsidóknak nem is lehetnének emberi jogai, és támogatná, hogy a zsidókat távolítsák el az Egyesült Államokból.

Steve West rádiós műsorvezetőként dolgozik, van egy saját keresztény véleményműsora, ahol pár nappal a pittsburghi mészárlás előtt olyanokat mondott, hogy komoly gondok vannak Amerikával, mint például a melegházasság, a pornográfia, az abortusz és minden, ami keresztényellenes, és ezt a kifakadását úgy adta elő, mintha mindezeket a zsidók erőltetnék az Egyesült Államokra.

2017-ben még azt is elmondta a műsorban, hogy Adolf Hitlernek sajnos igaza volt.

A férfi szerint a gyerekei a volt felesége miatt mondanak ilyeneket róla, mivel az anyjuk megmérgezte őket.

Rovatok