Index Vakbarát Hírportál

Meghan hercegné légfrissítőt akart a dohos esküvői kápolnába, a palota állítólag nem engedte

2018. december 1., szombat 11:49

Egy tizenötödik századi kápolnának bizonyára megvan a saját jellegzetes bukéja: kicsit öreg, kicsit dohos, de legalább történelmien szép. A Daily Mail szerint Meghan hercegné is ezt érezhette a májusi esküvője előtt. Azt akarta ugyanis, hogy a vendégek érkezése előtt permetezzék körbe kicsit légfrissítővel a Szent György-kápolnát, a Buckingham-palota viszont megtiltotta a dolgot.

A lap szerint azért, mert a hely már évszázadok óta az uralkodók bevett helye a kegyeletrovásra, Viktória királynő esküvője is ott volt, II. Erzsébet is rendszeresen jár oda imádkozni. És ha nekik idáig nagyon is megfelelt a szagok állása, akkor Meghan hercegnének is meg kell vele elégednie.

Közben olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Meghan gorombán viselkedett Katalin hercegné személyzetének egyik tagjával, ezen pedig ők ketten jól összevesztek, de ezt a The Sun szerint Kensington-palota tagadja.

Harry herceg és felesége egyébként nemsokára el is költözik Windsorba a Kensington-palotából, ahol Vilmos herceg is él népes családjával. Erről előbb azt pletykálták, hogy pont a két hercegné állítólagos fagyos kapcsolata miatt, de a Daily Mail azt írja, Harry hercegék gyerekének megszületése után egyszerűen csak túl sokan lennének már a palotában.

Rovatok