Index Vakbarát Hírportál

Majdnem elveszett 27 milliárd forintnyi nyeremény

2018. december 21., péntek 12:19

Hat héten át nyaggatta családja az angliai férfit, akinek a furgonja tele volt régi sorsjegyekkel, hogy ellenőrizze már őket. Andrew Clarck nem nagyon siette el a dolgot, mondván, minek átnézni azokat a vacakokat, amikor úgyse nyer az ember. Így az építőipari kisvállalkozó majdnem lemaradt az Egyesült Királyság történetének 12. legnagyobb nyereményéről, 76 millió fontról (27 milliárd forint).

„Este nyolc volt, tévéztünk, az unokahúgom, Louise megint emlékeztetett a sorsjegyekre, ha már annyit hallott a jackpotról, amiért senki nem jelentkezett. Végül megadtam magam, kivettem a furgonból a pakkot és átrágtam magam rajta. A legrégibbekkel kezdtem, a lottóval, aztán jött a Euromillions.”

„Közben kicsit nehezteltem is Louisie-ra, igazán nem hittem, hogy egyszercsak azt mondom: Megütöttem a 76 milliót!. Azt most nem idézem fel, mit mondott erre Louise” – mesélte el a győzelem pillanatát, Clarck a Skynewsnak.

Aztán felhívta munkából hazafelé tartó kedvesét, akivel négy éve él együtt, hogy egy egész vagyont nyert. "Egy nyugodt estére számítottam, amikor elmondta, hogy megnyerte a 76 milliót" – mondta Trisha Fairhurst, aki szintén sokat noszogatta Clarckot a sorsjegyek miatt. A nyugodt estének lőttek, az asszony elmondása szerint már hosszú ideje alig alszik, már csak azért sem, mert lázasan keres vagyonuknak megfelelő házat.

Rovatok