Index Vakbarát Hírportál

Frances és Patrick 41 milliárdot nyert a lottón

2019. január 4., péntek 19:42

Egy sajtótájékoztatón mutatkozott be Frances és Patrick Connolly, akik nemrég megnyerték a 115 millió fontos (41 milliárd forint) főnyereményt az EuroMillions-on - írja a Sky News

Az Armaghból származó pár a negyedik legnagyobb brit lottónyeremény tulajdonosaként mutatkozott be. A feleség tanárnő, aki épp betegszabadságon volt egy lábsérülés miatt, amikor a mesés nyereményre szert tettek. 

A sajtótájékoztatón a Frances láthatóan még mindig sokkos állapotban volt az óriási nyeremény miatt. Elmondta, hogy ez az összeg jóval meghaladja azt, amiről az emberek általában álmodozni szoktak, hogy mit tennének, ha nyernének egy kis pénzt. 

Elmesélte, hogy amikor rájöttek, hogy megnyerték a National Lottery főnyereményét, 10 percig csak némán néztek egymásra a férjével, nem ugrándoztak örömükben. Aztán amikor magukhoz tértek, elkezdtek írni egy listát azokról az emberekről, akiknek segíteni akarnak majd a nyereményből.  

A nyertes hölgy azt is elárulta, hogy a nyereményből egy Jaguart akar majd venni. Azt is mondta, hogy minden olyan dolgot meg fognak tenni, ami ilyenkor az embereknek eszébe jut, például körbeutazzák a Földet, és Mauritiust mindenképp útba ejtik. 

Az 52 éves Mrs Connelly elmondta, hogy az eddigi legnagyobb nyereménye az volt, amikor eltalálta, hogy hány cukorka van egy tálban, de ezt akkor négy másik ember is eltalálta. Sose gondolta, hogy ennyi pénzt fog nyerni. 

A férje nagy autórajongó, ezért meg szeretné majd nézni a Forma 1 monacói nagydíját. Azt is megtudtuk, hogy a pár épp az Angliába való költözésen gondolkodott, mert ott kapott állásajánlatot a férj, de ez már tárgytalan, mert mostantól nyugdíjba helyezte magát.  

Rovatok