Index Vakbarát Hírportál

Egy volt polgárőrrel vezette a londoni bordélyt Ivett

2019. január 23., szerda 13:59 | aznap frissítve

A Daily Mail számolt be egy magyar vonatkozású ügyről kedden. Sz. Ivett egykori londoni polgárőr férjével, Karl Ringgel szervezett be magyar lányokat, akiket Londonban futtattak, 

A kétgyerekes, orosházi családanya 2014-ben ment hozzá az angol férfihez, és elkezdtek prostitúcióval foglalkozni, a férj ott is hagyta tisztességes állását emiatt.  

Az általuk futtatott lányokat a Kensington angyalai weboldalon hirdették. Ivett mint madame fele-fele ajánlattal szervezte be a több mint 100 lányt. A prostituáltak nagy része a Chelsea Cloisters nevű apartmanházban fogadta a kuncsaftokat. 

Átlagosan 300 fontot kerestek naponta a lányok, és egy fapados légitársasággal utaztatták őket Budapest és London között. A lap szerint a pár 600 ezer fontos (218,8 millió forint) vagyont halmozott fel 2011 eleje és 2018 nyara között, luxus életkörülmények közt éltek. 

De a bíróságon az esküdtszék bűnösnek találta Ivettet és férjét is több vádpontban is, így mindketten börtönbe kerülhetnek. Tárgyalásuk tovább folytatódik. 

Rovatok