Index Vakbarát Hírportál

Öt késes támadás volt Németországban vasárnapra virradóra

2019. február 17., vasárnap 14:56

Öt német városban is késsel támadtak szombat éjszaka valamint vasárnapra virradóra, írja a Bild. Kölnben, Nürnbergben, Lingenben (Alsó-Szászország), Mülheim an der Ruhrban és Frankfurtban történt támadásokban nem halt meg senki.

A legsúlyosabb sérülést egy vita során, egy kölni bárban okozta a támadó. A rendőrség egy éles tárgyról ír, amellyel az áldozat felső testét szúrták meg. A férfi állapotát életmentő műtét után stabilizálták,a  rendőrség egy 26 éves férfit tartóztatott le.

Lingenben egy 44 éves nőt támadott meg két késes férfi, a biciklijéről rángatták le, amikor a nő segítségért kiabált, a támadók elmenekültek. A támadók egyike maszkot viselt, és annyit lehet tudni, hogy fiatalok voltak.

Nürnberg is egy nőt támadtak meg. A 21 éves nőre reggel öt körül támadt rá egy fiatal férfi, aki aztán elmenekült. Róla a nő személyleírást tudott adni, ráadásul a férfi az egyik cipőjét is hátrahagyta.

Mülheim an der Ruhrban egy fiatal pár talált egy erősen vérző férfit, akit egy szomszédos utcában szúrt meg egy ötfős társaság egy tagja. A frankfurti eset rejtélyes a lap szerint, ott a 19 éves támadó maga telefonált, őt a rendőrök letartóztatták, a 22 éves áldozat pedig éjszaka elhagyta a kórházat.

Rovatok