Index Vakbarát Hírportál

Nyolc év után odament a rendőrökhöz, hogy ő az eltűnt fiú

2019. április 4., csütörtök 08:59

Egy 14 éves fiú egy nyolc éve eltűnt Timmothy Pitzenkén azonosította magát Kentuckyban, amikor rendőröket hívtak rá, majd elmondta, emberrablóktól szökött meg, írja a Buzzfeednews. A hatóságok azonban DNS-tesztek alapján cáfolták, hogy ő lenne a 2011-ben eltűnt Illinois-i kisfiú, de egyéb információkat nem közöltek.

A tinit Newportban a helyiek szúrták ki, gyanúsnak találták, aztán feltűnt, hogy a fiú teste tele van horzsolásokkal, vágásokkal, ezután hívták ki a rendőröket.

A fiú egy nőnek elmondta, hogy évek óta kereskednek vele, és ő csak egy jó otthonra vágyik. A rendőrök megérkezésekor a fiú azt is elmondta, hogy két férfi tartotta fogva egy bizonyos Red Roof Inn nevű szállóban, de azt nem tudta megmondani, hogy hol van ez a motel.

Timmothy-t egy biztonsági kamera felvételein látták utoljára 2011 májusában egy vízi vidámparkban, ahova az édesanyjával ment. Másnap egy rockfordi motelban megtalálták az édesanya holttestét egy levél kíséretében, amelyben azt írta, a fiú jó kezekben van. A nyomozás szerint a nő megölte magát.

Az asszony depresszióval küzdött, a házassága is tönkrement, bár a férj szerint a nő sosem bántotta volna a fiát. A családtagok mindig is reménykedtek abban, hogy a kisfiú egyszer előkerül.

Via

Rovatok