Index Vakbarát Hírportál

Egy nő karatebemutatót tartott egy amerikai bolt parkolójában, miközben a felnőtt fia pucéran rohangált

2019. április 13., szombat 20:57 | aznap frissítve

Wisconsin állam Eau Claire városában történt még szerdán, hogy a helyi Walmart-áruház dolgozói értesítették a hatóságokat, hogy egy nő és a kutyája éppen lopnak a boltban, számolt be a különös esetről a fox19.com.

A nő elkezdte lebontani az áruház díszletét, miközben a kutyája Bo a boltban rohangált és ráugrált a vevőkre. Ekkor kérték meg az alkalmazottak a nőt, hogy távozzon, amit meg is tett, de csak a parkolóig ment, ahol

rögtönzött karatebemutatót tartott, miközben a kutyája felkapott egy csomag kukoricalisztet a boltból és megpróbált elmenekülni vele.

Az olcsó vígjátékokba illő jelent itt még nem ért véget. A nő a kiérkező rendőrökre is rátámadt, és megpróbálta kirúgni a rendőrautó ablakát, hogy elmeneküljön.

Eközben a 25 éves fia, aki szintén jelen volt, visszament a boltba, és levetkőzött meztelenre. Egy darabig így flangált, majd új ruhákat kölcsönzött a bolt készletéből, és amikor a rendőrök közeledtek felé, egy rolleren próbált elmenekülni, a rendőrök leteperték és letartóztatták. 

Az eau claire-i rendőrség tájékoztatása szerint a két randalírozó ember ellen vádat emelnek, azonban Bo, a kutya megúszta a dolgot egy figyelmeztetéssel.  

Rovatok