Index Vakbarát Hírportál

Kutyái ették meg a kansasi remetét

2019. július 11., csütörtök 11:35 | négy éve frissítve

Gyakorlatilag teljesen felfalták a kutyái azt a kansasi férfit, akinek eltűnését hozzátartozói májusban jelezték a hatóságoknak. Az amúgy zárkózott, visszavonultan élő 57 éves Freddie Mack 18 keverék kutyája ruhástul, hajastul tüntette el a férfit, csak néhány csontot hagyva hátra.

Aaron Pitts, a Johnson megyei seriff hivatalának illetékese szerint a férfi kedvelte és jól tartotta a kutyáit, két éve például miközben a kórházban volt, betelefonált nekik, hogy megkérdezze, jól vannak-e a kutyák. A férfi eltűnését májusban jelezték a hozzátartozói azzal, hogy április óta nem adott magáról életjelet. A bejelentése után azonban hiába mentek a házhoz a rendőrök, nem találtak semmit, így a helyszínen nem is keresték tovább a férfit. Később azonban visszatértek a házhoz, és akkor vették észre, hogy a kutyák ürülékében emberi hajszálak, ruhadarabok és csont is feltűnik.

A szakértők a csontból és a kutyák ürülékéből mintát vettek, DNS-tesztnek vetették alá, ezekből kiderült, hogy tényleg a férfiről van szó. A seriff azt mondta, sosem hallottak még olyanról, hogy valakit szőröstül bőröstül felfaltak volna.

A férfinak komoly egészségügyi problémái voltak, egyelőre nem világos, hogy meghalt, és utána ették-e meg a kutyák, vagy eleve a kutyák ölték meg a férfit. A kutyák nem voltak túl barátságosak, a falkából kettőt a saját falkájuk ölt meg, a többit ki kellett iktatni, mert túl agresszívak voltak, hármat pedig örökbe tudtak adni közülük. 

Via

Rovatok