Index Vakbarát Hírportál

Lecsapott a tornádó, mosókonyhában, gyertyafénynél szült egy nő Texasban

2019. október 22., kedd 19:16 | aznap frissítve

Helyi idő szerint vasárnap este fél kilenc körül egy tornádó csapott le Dallasra, ami miatt nagyjából százezer ember maradt áram nélkül - írja a CNN. A kifejezetten sűrűn lakott területet elérő tornádóban nem halt meg senki, súlyos sérülésekről sem érkeztek hírek, így a dallasi polgármester szerint különösen szerencsés, hogy nem történt nagyobb baj.

Néhány embernek viszont biztosan nagyon emlékezetes marad a vasárnapi tornádó. Egy texasi nő vasárnap vonult be a közvetlenül Dallas mellett elhelyezkedő rowletti The Bump Birthing Center nevű szülészetre. Amikor bevonult, akkor még semmi probléma nem volt, de amikor megkezdődött a szülés, akkor megszólaltak a tornádószirénák.

A szülést biztonságosabb helyen, egy mosókonyhában folytatták, de az áramszünet miatt csak gyertyafénynél tudták világra segíteni a magát megnevezni nem kívánó nő kislányát.

A szüléssel minden rendben ment, a kicsi és az anya is egészséges, az áram pedig nem sokkal azután visszatért, hogy kiengedték a szülészetről az anyát a csecsemőjével.

Rovatok