Index Vakbarát Hírportál

Többméteres börtönfal sem állhatta útját a hősszerelmest játszó német fiúnak

2019. október 25., péntek 15:46

Egy 18 éves német fiú 4 méter magasra mászott fel múlt héten egy ifjúsági börtön falán, hogy a korábbi barátnőjével beszélhessen a berácsozott ablakon keresztül, végül a tűzoltóknak kellett leszedniük - írja a BBC

A srác félmeztelenül mászott és az alsó-szászországi Vechta ifjúsági börtönének első emeletéig jutott. Állítólag azért viselt kevesebb ruhát, hogy ne akadjon fenn a szögesdróton. Kapóra jött számára egy utcai lámpa is, amit az eset miatt azóta szögesdróttal vettek körbe a hatóságok.

A német sajtó szerint a rácsok mögött ülő, szintén 18 éves ex barátnő nem sokkal azelőtt szakított vele, mielőtt megpróbált falra mászva bejutni hozzá a börtönbe.  Az elkeseredett tizenéves fiú pedig azért indult el hozzá, hogy meggyőzze: inkább maradjanak mégis egy pár.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mit szólt az ex barátnő a váratlan látogatáshoz és az sem világos, hogy miért nem rendes látogatási időben próbálkozott a szakítás visszacsinálásával a tizenéves fiú, aki a falmászás mellett döntött. Az viszont biztos, hogy akciója birtokháborításnak minősül, ezért akár le is tartóztathatják. 

Rovatok