Index Vakbarát Hírportál

Családja előtt lőttek agyon egy férfit Londonban

2019. december 27., péntek 10:20

Karácsony este feleségével és kisgyermekével tartott haza a svéd állampolgárságú lemezkiadó tulajdonos és producer, Flamur Beqiri a londoni Battersea Church Roadon, amikor a férfira tüzet nyitott egy elkövető. A szomszéd a BBC-nek azt mondta, hogy olyan 8-10 lövést hallott, majd kétségbeesett női segélykérő sikoltást. Mikor kiszaladt az utcára, akkor látta, hogy az áldozat a szomszédja. 

A 36 éves férfi életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. A BBC szerint az áldozat a Real Housewives Of Cheshire (nálunk Feleségek luxuskivitelben címen futott hasonló sorozat) egyik szereplőjének a testvére. 

A szomszéd elmondása szerint a férfin próbált segíteni egy járókelő is, aki azt állította, hogy nővérként dolgozik, de rengeteg vért vesztett, és a gyors szakszerű segítség ellenére sem tudták megmenteni az életét. A rendőrség a nyomozás korai szakaszára hivatkova egyelőre nem árult el részleteket az üggyel kapcsolatban, annyit tudni, hogy az elkövető gyalog menekült el a helyszínről, és egyelőre nem tudni, mi lehetett a gyilkosság motívációja, ugyanakkor nem feltételezik, hogy a környéken élők veszélyben lennének. 

A svéd lapok közben arról írnak, hogy a férfi halála svéd bünőzői csoportokhoz lehet köthető. Ezt arra alapozzák, hogy a férfi nagyon közeli barátja volt Naief Adawinak és orvos feleségének, Karolin Hakimnak, akiket idén augusztusban lőttek le az utcán. A nő a két hónapos gyerekét tartotta a karjában, próbált elmenekülni, de miután eltalálták a gyilkosa odasétált hozzá és fejbelőtte. 

Rovatok